هنگامی که یک نسخه جدید از ویندوزفون منتشر می شد، معمولا قابلیت ها برای فبلت ها و گوشی های با صفحه نمایش کوچک یکسان بود و چندان تفاوتی دیده نمی شد مگر در برخی موارد. اما در ویندوز 10 موبایل شاهد قابلیت های جدید و اختصاصی برای فبلت هایی مانند لومیا 1520 هستیم!
اولین ویژگی منحصر به فرد وجود تسک سوئیچر با نمایش 4 برنامه در کنار یکدیگر می باشد که تنها بر روی فبلت ها این ویژگی وجود دارد. قابلیت دیگری که اختصاصی فبلت هاست، کیبورد شناور می باشد که امکان جابه جایی در تمام صفحه را داراست.
این ویژگی بسیار خوب به کاربران کمک می کند تا بتوانند به راحتی و با یک دست با فبلت خود تایپ کنند. با این ویژگی های جدید می توان انتظار داشت که در آینده نزدیک فبلت های ویندوزی از قلم استایلوس نیز پشتیبانی کنند البته این یک قابلیت نرم افزاری نیست و باید سخت افزاری لازم نیز وجود داشته باشد و این بدان معناست که در نسل بعدی فبلت های پرچمدار ویندوزی شاهد این ویژگی خواهیم بود.
در زیر ویدیویی که تماشا می کنید به توضیح این ویژگی های جدید بر روی فبلت لومیا 1520 می پردازد:
نظر شما درباره این ویژگی های جدید چیست؟
منبع: WMPoweruser
- یکشنبه 23 فروردین 1394 14:58
- 96 نظر
- عرفان مرادی
- _ویندوز پنل جدید , اخبار , اخبار ویندوز موبایل , ویدیو
عرفان جان داداش به داد برس. بازم امروز رفتم و هارد ریست کردم از توی about ولی گوشیم موقع ابدیت به ویندوز ۱۰ روی ۶٪ گیر میکنه و بعد از یه تایم طولانی ارور ۸۰۱۸۸۲D2 میده!! چیکار کنم؟؟ لومیا ۱۵۲۰ رام تونس با ابدیت GDR2