امروزه طرفداران بازی های ویدیویی با کنسول های جدید مانند Xbox One و Xbox 360 رو به افزایش است، و شرکت ها روزانه به فکر افزایش کیفیت و امکانات این کنسول ها هستند تا بتوانند در این رقابت تنگاتنگ بازار پیروز باشند. همانطور که می دانید مایکروسافت و سونی در مبارزه ی تنگاتنگی در رابطه با کنسول های خود قرار دارند.
خوشبختانه به نظر می رسد مایکروسافت قرار است به لطف کمپانی PDP که تخصص اصلیش ساخت لوزم جانبی برای کنسول های بازی است، برگ برنده ی دیگری را در این رقابت رو کند، برگ برنده ای که می تواند مورد توجه بسیاری از کاربرانش قرار بگیرد.
یکی از مشکلات اصلی در هنگام بازی با کنسول اکس باکس وان تمام شدن شارژ کنترلر دستگاه و نیاز به زمان طولانی برای شارژ کردن آن است، که خوشبختانه به لطف این شرکت قرار است این مشکل در آینده بر طرف شود. شرکت PDP اخیرا از نمونه ی اولیه شارژری خبر می دهد که بنا به گفته ی مدیر این شرکت آقای Tom Roberts به کاربر این امکان را می دهد تا تنها در یک دقیقه کنترلر خود را به طور کامل شارژ کند.
همانطور که گفتیم این شارژر تنها نمونه ی اولیه آن ساخته شده است و هنوز مجوز های لازم از سوی مایکروسافت را دریافت نکرده است، حتی قیمت و تاریخ عرضه ی این دستگاه نیز مشخص نشده است، اما برای مشخص شدن جزئیات بیشتر باید تا هفته ی آینده و نمایشگاه CES 2016 که قرار است این شارژر معرفی شود صبر کنیم.
نظر شما در رابطه با این شارژر چیست؟
فقط میگم جلل خالق جلل خالق جلل خالق ماشالا