در طی روز های گذشته، ما شاهد انتشار دو بیلد جدید از ویندوز 10 دسکتاپ بوده ایم. 10158 و 10159 جدید ترین بیلد های ویندوز 10 دسکتاپ هستند که با فاصله یک روزه از یک دیگر در دسترس اینسایدر های گروه Fast قرار گرفته اند. هنگام به روز رسانی به بیلد های جدید، عده ای از کاربران با مشکلات مختلفی مواجه شده اند. اکنون ما می خواهیم با یک دیگر به بررسی این مشکلات و راه حل آن ها بپردازیم.
بیلد های جدید، بسیار پایدار بوده و ویژگی های جدیدی به همراه دارند و برای اولین بار، مشکلی در آن ها دیده نشده است و همین باعث شده تا افراد بیشتری به نصب بیلد های جدید ترغیب شوند. اما برخی دیگر چندان خوش شانس نبوده و به هنگام دریافت بیلد جدید با خطاهایی مواجه می شوند و یا حتی پیغام در دسترس نبودن بیلد جدید را دریافت کرده اند! در زیر چند راه حل پیشنهادی قرار داده شده که آن ها را با یک دیگر می خوانیم.
از همگام بودن اکانت مایکروسافت خود اطمینان حاصل کنید
یکی از راه حل های کار گشا، همگام سازی مجدد اکانت مایکروسافت است. اگر شما هم اکنون در بیلد 10130 هستید و می خواهید به بیلد های جدید به روز رسانی کنید، می بایست حتما به اکانت مایکروسافت خود وارد شده و آن را همگام سازی کنید. ممکن است که شما با اکانت های دیگر وارد شده باشید و این کار دردسر ساز است. اگر شما با اکانت مایکروسافت خود وارد نشده باشید، پیغام در دسترس بودن آپدیت را دریافت نمی کنید.
اگر شما با اکانت مایکروسافت وارد شده اید و آن را نیز همگام سازی کرده اید اما باز هم پیغام در دسترس بودن آپدیت را دریافت نمی کنید، مطمئن شوید که اکانت شما بر روی دستگاه مورد نظر تایید شده است. برای این کار مسیر (Settings -> Accounts) را دنبال کنید و به دنبال دکمه Verify بگردید. اگر شما چنین دکمه ای را مشاهده نمی کنید به معنای مورد تایید بودن اکانت مایکروسافت از سوی دستگاه بوده و مشکلی وجود ندارد. اما اگر دکمه Verify را مشاهده کردید، بر روی آن کلیک کرده و مراحل بعدی که بسیار ساده هستند را جهت تایید اکانت طی کنید.
مشکل اکانت مایکروسافت خود را رفع کنید!
تعدادی از کاربران گزارش داده اند که به هنگام انجام به روز رسانی با وجود اتصال صحیح اکانت مایکروسافت، ویندوز فرآیند به روز رسانی را انجام نداده و پیغام خطا در دریافت آپدیت را نشان می دهد.
برای رفع مشکل اکانت مایکروسافت، مسیر (Settings-> Update and Security -> Windows Update -> Advanced Options) را دنبال کرده و به دنبال دکمه Fix me بگردید. اگر این دکمه را مشاهده کردید، بر روی آن کلیک کنید و منتظر بمانید تا رایانه مشکل را رفع کرده و به طور خود کار، ری استارت شود. سپس فرآیند به روز رسانی ویندوز را تکرار کنید.
مطمئن شوید که در دسته Fast قرار دارید
اگر چه ممکن است کمی خنده دار به نظر برسد اما گاهی ممکن است که شما به طور خواسته و یا نا خواسته دسته اینسایدر را از Fast به Slow تغییر داده باشید و باید بدانید که آپدیت های جدید تنها برای دسته Fast در دسترس هستند. برخی از به روز رسانی ها نیز به طور خودکار دسته اینسایدر را به Slow تغییر می دهند و شما باید جهت دریافت آپدیت جدید، آن را مجددا به Fast تغییر دهید. و مجددا امتحان کنید. برای این کار مسیر (Settings-> Update and Security -> Windows Update -> Advanced Options) را دنبال کرده و در بخش Preview Builds، دسته خود را از Slow به Fast تغییر دهید.
در دسته Slow هستید و امکان تغییر وجود ندارد
مشکل دیگری که در برخی بیلد ها وجود دارد، اجازه ندادن ویندوز به کاربر جهت تغییر دسته اینسایدر است. اگر شما نیز با این مشکل مواجه هستید و نمی توانید دسته را از Slow به Fast تغییر دهید، روش زیر را دنبال کنید.
بخش Command Prompt ویندوز را با فشردن کلید های ترکیبی Windows + R و سپس وارد کردن عبارت cmd، به صورت Run as Administrator اجرا کرده و دستور زیر را در آن وارد کنید و سپس دکمه Enter را بفشارید و صبر کنید تا فرآیند انجام شود. سپس رایانه را مجددا راه اندازی کنید و به روز رسانی را انجام دهید:
reg flags HKLM\Software\Microsoft\WindowsSelfHost\Applicability set DONT_VIRTUALIZE
این روش توسط گابریل آئول، مدیر بخش توسعه دهندگان و پروژه اینسایدر ویندوز پیشنهاد شده است.
توقف فرآیند به روز رسانی بر روی یک عدد خاص و عدم حرکت آن
اگر فرآیند به روز رسانی ویندوز شما بر روی یک درصد خاص متوقف شود به عنوان مثال عدد صفر که رایج تر است و یا این که خطاهای عجیبی را مشاهده کردید، حتما روش زیر را بخوانید زیرا ممکن است مشکل را به طور کامل رفع کند. بیشتر کاربرانی که از نسخه 32 بیتی (x86) ویندوز استفاده می کنند این خطا ها را مشاهده می کنند.
برای رفع این مشکلات، تنها کاری که باید انجام دهید، راه اندازی مجدد به روز رسانی است! پس برای این کار، روش زیر را گام به گام انجام دهید:
- دکمه های ترکیبی Ctrl+ Shift+ Esc را بفشارید تا Task Manager اجرا شود.
- در Task Manager بر روی More details کلیک کنید.
- به برگه Services بروید.
- به دنبال “wuauserv” بگردید.
- بر روی wuauserv راست کلیک کرده و گزینه Restart را انتخاب کنید تا مجددا راه اندازی شود.
به روز رسانی را مجددا انجام دهید. به احتمال زیاد دیگر خطایی دریافت نخواهید کرد و با خیال آسوده می توانید بیلد های جدید را دریافت کنید.
اگر هیچ یک از روش های بالا کار نکرد
اگر هیچ کدام از روش ها و راه حل هایی که در بالا ارائه شدند، نتوانستند مشکل شما را رفع کنند، ممکن است که مشکل پیش آمده از سوی مایکروسافت باشد. اما اگر نمی خواهید تا زمان رفع مشکل از سوی مایکروسافت صبر کنید، دو راه پیش رو دارید:
- در صورت انتشار رسمی فایل ISO بیلد مورد نظر، ویندوز را به صورت clean install نصب کنید.
- اما اگر فایل ISO بیلد مورد نظر شما هنوز از سوی مایکروسافت منتشر نشده، در اینترنت به دنبال فایل های ISO غیر رسمی که از سوی کاربران منتشر شده اند بگردید. این راه حل پیشنهاد نمی شود اما در صورت عدم رفع مشکلات می توان به این راه حل نیز فکر کرد. فقط مطمئن شوید که از منبع معتبری فایل ISO غیر رسمی را دانلود می کنید.
در نهایت امیدواریم که راه حل های فوق توانسته باشند مشکلات به روز رسانی رایانه شما را رفع کنند.
نظر شما درباره راه حل های ارائه شده چیست؟
منبع: NEOWIN
NEOWIN
- پنجشنبه 11 تیر 1394 01:55
- 24 نظر
- عرفان مرادی
- _ویندوز پنل جدید , اخبار , اخبار ویندوز
ممنون مطلب خوبی بود