ویندوز 10 در به روز رسانی Fall Creators به کاربر این امکان را می دهد تا با سرعت بیشتری فایل ها و پوشه های خود را با سایر کاربران در شبکه با استفاده از گزینه “Give access to” در منوی کلیک راست، اشتراک گذاری کنند. اگر شما نیازی به اشتراک گذاری فایل های خود در شبکه ندارید، از این آموزش استفاده کنید تا این گزینه را مخفی کنید. با وینفون همراه باشید!

با استفاده از این ویژگی، شما می توانید به راحتی به تعدادی از گزینه ها مانند مجوز شبکه، جلوگیری از اشتراک گذاری عناصر و حتی ایجاد و یا پیوستن به شبکه ی Home Group دسترسی پیدا کنید. با این حال، اگر هرگز از این ویژگی استفاده نمی کنید و احساس می کنید که این وجود گزینه برای شما ناراحت کننده است، می توانید از طریق رجیستری آن را حذف کنید.

چگونه این گزینه را حذف کنیم؟

هشدار: هر گونه اشتباه در ویرایش رجیستری می تواند باعث از بین رفتن تنظیمات، اطلاعات و یا خسارت های جبران ناپذیری در ویندوز نصب شده‌ی شما شود. توصیه می شود قبل از شروع کار، از اطلاعات و تنظیمات خود پشتیبان گیری کنید.

برای حذف این گزینه مراحل زیر را دنبال کنید:

  • با استفاده از کلید میانبر Windows + R برنامه ‌ی Run را اجرا کنید.
  • عبارت regedit را وارد کرده و OK را بزنید تا رجیستری باز شود.
  • مسیر زیر را دنبال کنید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Shell Extensions

  • اگر داخل این کلید (پوشه)، پوشه ی دیگری با نام Blocked وجود دارد، وارد آن شوید.
  • اگر این پوشه وجود ندارد روی کلید Shell Extensions کلیک راست کنید و از منوی New، گزینه ی Key را انتخاب کنید تا یک کلید جدید ایجاد شود. سپس نام آن را Blocked قرار دهید.

  • حال روی پوشه ی Blocked کلیک راست کرده و از منوی New گزینه ی String Value را انتخاب کنید تا یک مقدار جدید ایجاد شود.

  • سپس نام این مقدار را {f81e9010-6ea4-11ce-a7ff-00aa003ca9f6} قرار دهید.
  • در مرحله ی بعد باز زدن کلید Enter پنجره را ببندید.
  • در آخر سیستم خود را ری استارت کنید.

توجه داشته باشید که نیازی نیست عدد داخل این مقدار را تغییر دهید. به محض این که سیستم شما ری استارت شود، خواهید دید که دیگر گزینه ی “Give access to” در منوی کلیک راست وجود نخواهد داشت.

اگر دوباره خواستید که این گزینه را برگردانید، کافیست مسیر بالا را طی کنید و مقداری را که با نام {f81e9010-6ea4-11ce-a7ff-00aa003ca9f6} ایجاد کرده اید، حذف کنید.

گزینه‌ ی “Give access to” در به روز رسانی فال کریترز یک ویژگی جدید به حساب می آید. البته باید بدانید که در نسخه های قبلی ویندوز چنین گزینه ای وجود داشت که با نام Share with شناخته می شده است. مایکروسافت برای آن که این گزینه با گزینه ی Share به اشتباه گرفته نشود  و  از سردرگمی کاربران جلوگیری کند، نام آن را تغییر داد.

منبع :

WC

237 پست
محمد مهدی هوشیار بخش
24mmhb@gmail.com
مطالب مرتبط
دیدگاه کاربران
Nima Eynali
💔 0 پاسخ دهید چهارشنبه 17 آبان 1396

فایل آماده ریجستری بزارید عالی میشه

برای نوشتن دیدگاه می توانید به حساب کاربری خود وارد شوید ورود ارسال نظر به صورت مهمان
برچسب ها: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

دانلود آهنگ جدید

پنل اس ام اس

ارسال پیامک بلک لیست

پنل اس ام اس رایگان

ارسال بلک لیست

کارشناس رسمی دادگستری

طراحی سایت

افزایش ممبر افزایش ممبر تلگرام