این روزها شایعه های زیادی در رابطه با واقعیت مجازی برای اکس باکس وان منتشر شده است که هیچ کدام از آن ها از سوی مایکروسافت تایید نشده اند، خیلی ها منتظر هستند که ببینند در جریان مراسم E3 2016 تیم اکس باکس چه برنامه ای برای بخش واقعیت مجازی دارد، این در حالی است که یک دسته بندی جدید نیز با نام Xbox One VR در وبسایت رسمی E3 2016 ایجاد شده است.
در این دسته بندی نام چهار استودیوی بازی سازی دیده می شود، این استودیو ها که با نام های ۳DRudder، Readily Information Company، Rebellion و Maximum Games شناخته می شوند، ادعا کرده اند که در حال کار بر روی VR برای اکس باکس وان هستند. بر طبق این ادعا به نظر می رسد ساخت بازی های واقعیت مجازی در استور اکس باکس وان را در آینده این استودیو ها بر عهده گرفته اند. البته باید توجه داشت که استودیوی بازی سازی Rebellion هم اکنون در حال توسعه یک بازی با نام Battlezone VR برای PlayStation VR و Oculus Rift است و به احتمال زیاد این بازی را برای اکس باکس وان نیز توسعه خواهد داد.
ما هنوز نمی دانیم که این شایعات تا چه اندازه درست هستند، با این حال باید یک ماه دیگر صبر کرد تا دید مایکروسافت چه برنامه ای برای این سبک بازی ها دارد.
- چهارشنبه 12 خرداد 1395 13:00
- 2 نظر
- حمیدرضا عبدی
- _ایکس باکس و گیمینگ پنل جدید , اخبار , اخبار اکس باکس
سلام دوستان. ببخشید اینجا میپرسم. کسی میدونه که XBOX ONE از رزلوشن ۱۰۸۰x2560 در مانیتور های آلتراواید پشتیبانی میکنه یا نه؟
ینی بدون کش اومدن تصویر میشه عرض بیشتری رو دید یا نه؟