طرفداران جوان دنیای فناوری ممکن است خاطرشان نباشد، اما در اوایل قرن بیست و یکم اختلافاتی میان مایکروسافت و دولت آمریکا بر سر قوانین ضدانحصارانه وجود داشت. استیو بالمر که در آن مقطع شرکت مایکروسافت را برای حل این مشکل یاری داد، حالا توصیههایی برای حل مشکلات قانونی فیس بوک و گوگل دارد. برای بررسی بیشتر با وینفون همراه باشید.
وی توجه مدیرعاملهای فیس بوک و گوگل را به خطرات چالش برانگیز مقامات نظارتی جلب کرد و به آنها توصیه کرد از اقداماتی که مایکروسافت در اوایل قرن بیست و یکم انجام داد و منجر به درگیری میان آن شرکت و دولت آمریکا شده بود خودداری کنند.
در سال 2001، شرکت مایکروسافت پروندهای را در دادگاههای عالی امریکا داشت. در این پرونده مایکروسافت به اخراج گسترده و غیرمسئولانه مدیران و کارکنان خود متهم شده بود. حالا مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس بوک نیز دست به اقدامات مشابهی زده است. اقداماتی که وی را مجبور کرده است تا در کنگره آمریکا، مقابل اعضای آن بایستد و در این خصوص به آنها توضیح دهد.
استیو بالمر با ابراز تاسف از مشکلی به برای مارک زاکربرگ پیش آمده از مواضع دولت در خصوص اقدامات ضدتروریستی انتقاد کرد و گفت:
من با آنچه که اکنون میدانم، میتوانم خیلی خوب این مشکل را حل کنم. از نظر من همه ما باید برای حل این مشکل دست به دست هم داده و همکاری کنیم. از نظر من آنچه که در اوایل قرن بیست و یکم برای مایکروسافت رخ داد، به هیچ وجه مفید و مثمر ثمر نبود. من فکر میکنم صنعت فناوری حالا باید جلوی تکرار آن وقایع را بگیرد و اعتقاد دارم با پیشرفتهایی که در صنعت فناوری بوجود آمده این امر شدنی است. من فکر میکنم که هم مارک زاکربرگ و هم اعضای کنگره آمریکا باید صحبتهای یکدیگر را بپذیرند و راهی جز این وجود ندارد. مشکلی که میان این دو بوجود آمده بسیار جدی است و میتواند برای مردم نگران کننده باشد. از این رو راهی جز همکاری و همفکری میان این دو وجود ندارد. صنعت فناوری جزو صنایع مبتکر است و من اعتقاد دارم میشود به خوبی از این مشکل عبور کرد.
در حالی که فیس بوک، شاید تنها شرکتی باشد که این روزها در محافل سیاسی به دنبال رسوایی کمبریج و نیز انتشار اخبار جعلی در پلتفرم خود در صدر اخبار باشد، اما جهان فناوری در کل به طور فزاینده و غیرقابل باوری زیر ذره بین سازمان های نظارتی در سراسر جهان قرار گرفته است. گوگل مدتهاست شاکیانی در خصوص مسائل مربوط به تروجانها و اقدامات پیشگیرانه علیه آن دارد و آمازون نیز به طرز عجیب و شگفت آوری دستمزد کارکنان خود را تغییر داده و این امر موجب پرسش بسیاری از دستگاههای نظارتی شده است. بسیاری از غولهای تکنولوژی، با انتقادات فراوان در خصوص ارتباطهای داخلی و بیرونیشان خصوصاً ارتباطاتی با سازمانهای دولتی و نقش آنها در ایجاد سیاستهای غیرمعمول مواجه هستند.
بالمر در خصوص سیاستگذاری قوانین صنایع فناوری با انتشار بیانیهای به کنگره آمریکا هشدار داد که سازمانهای مختلف نظارتی قوانین یکسانی ندارند و میبایست آنها طبق قوانینی یکپارچه و متحد عملکرد دنیای فناوری را زیر نظر بگیرند.
- دوشنبه 25 تیر 1397 20:00
- بدون نظر
- سینا هنربخش
- _متفرقه پنل جدید , اخبار , اخبار عمومی