dvd-player

مایکروسافت ماه ها پیش قول داد تا برنامه ی پخش کننده ی فایل های DVD خود را برای ویندوز 10 بسازد و حالا این شرکت از این برنامه رونمایی کرده است. نکته ای که این جا باید به آن توجه کنید این است که این برنامه تنها برای کاربرانی از ویندوز 7 یا 8.1 که دارای برنامه ی Windows Media Center بوده است، و آپدیت کرده اند، در دسترس قرار دارد.مایکروسافت در این خصوص می نویسد:

برنامه ی Windows DVD Player برای مدت محدودی و به رایگان برای کسانی که دارای سیستم عامل های ویندوز 7 Home Premium، Professional، Ultimate، ویندوز 8 یا 8.1 که دارای ویندوز مدیا سنتر بوده است در دسترس است. لطفا به خاطر داشته باشید که ویندوز مدیا سنتر در ویندوز 10 وجود ندارد و زمانی که شما به ویندوز 10 مهاجرت می کنید، این برنامه پاک خواهد شد. بعد از اینکه آپگرید شما کامل شد، برنامه ی Windows DVD Player به صورت خودکار در رایانه ی شما دانلود خواهد شد.

برای اینکه واجد شرایط دریافت رایگان برنامه ی DVD Player باشید، به جای نصب ویندوز 10 به صورت Clean Install (نصب از طریق فایل ISO)، شما باید ویندوز 7، 8 یا 8.1 خود را به ویندوز 10 آپدیت کنید. اگر شما دارای سیستم عامل ویندوز 7 یا 8 ای هستید که دارای برنامه ویندوز مدیا سنتر نیست، پس از آپگرید به ویندوز 10 می توانید به استور ویندوز رفته و برنامه ی Windows DVD Player را خریده و یا برنامه ی دیگری که فایل های DVD را پخش می کند را دانلود کنید. در صورتی که رایانه ی شما دارای درایو نوری است، برنامه ی Windows DVD Player فیلم های DVD شما را پخش خواهد کرد. (البته به غیر از دیسک های بلوری)

Windows-DVD-Player-App

همچنین در انجمن مایکروسافت نیز صفحه ی سوالات متداولی نیز قرار دارد که جزییات بیش تری را در این خصوص ارائه می دهد. همانطور که در توضیحات مایکروسافت نیز خواندید، برنامه ی Windows DVD Player از داخل استور قابل دسترسیت، اما اگر شما قبلا ویندوز مدیا سنتر نداشته اید، باید آن را بخرید. البته در حال حاضر این برنامه برای خرید در دسترس نیست، در نتیجه قیمت آن نیز مشخص نیست.

منبع: WINDOWS CENTRAL

منبع :

WINDOWS CENTRAL

981 پست
علی گلشن

دانشجوی مدیریت بازرگانی، در پشت صحنه فعالیت می کنم.

مطالب مرتبط
دیدگاه کاربران
Sss

اول

فرهاد
    پاسخ دهید پنجشنبه 9 مرداد 1394

خوشبحالت منم دوست دارم یک روزی اول بشم – البته تو این سایت ارزش زیادی نداره !

Sss
      پاسخ دهید جمعه 10 مرداد 1394

يكم جنبه داشته باش عزيز،
      اين يكي من براي تست بود، اون چهار نفر كه مثبت دادن آدماي با جنبه بودن،از همه آدم بدتر اونيه كه شروع ميكنه به حرف زدن و چرت و پرت گفتن و انتقاد كردن مثل بچه هاي زوميت و ديجياتو، همه پستاي سايتشان ببينين بعد ٣ يا ٤ نظر اول مربوط به پسته بقيه ادامه نظرات همش چرت و پرت و انتقاد!

مهدی ضیا
پاسخ دهید پنجشنبه 9 مرداد 1394

اقای گلشن من ویندوز ۸.۱ کرک شده داشتم ویندوز اینسایدر شدم وبه وین ده اپگرید کردم وتمام بیلدها رو هم دریافت کردم الان ایا کاری باید انجام بدم یا نه لطفاً جواب بدین

پاسخ دهید پنجشنبه 9 مرداد 1394

برای چی، چی کاری باید انجام بدین؟

مهدی ضیا

عده ای میگن باید برگردم به ۸.۱ بعد وین ده اصلی رو بگیرم

ایمان

سلام آقای گلشن.
همراه بانک انصار چرا از استور برداشته شده؟
چرا اطلا رسانی نکردید؟

پاسخ دهید پنجشنبه 9 مرداد 1394

ایمان جان چند ماهی میشه که برداشته شده. منتشر کننده ی برنامه در استور دارای مجوز های لازم نبوده.

برای نوشتن دیدگاه می توانید به حساب کاربری خود وارد شوید ورود ارسال نظر به صورت مهمان
برچسب ها: , , ,

دانلود آهنگ جدید