همیشه چالش بر سر انتخاب کارت گرافیک مناسب برای تجربه بازیهای ویدیویی، بحث مهم و قابل توجهی نزد بازیبازان پلتفرم رایانههای شخصی بوده است. هر بازیباز، اهداف خاصی دارد که سعی میکند با تهیه سخت افزار مناسب، به آن دست پیدا کنند و در این میان، پردازنده گرافیکی یا GPU از مهمترین انتخابها محسوب میشود. در این مطلب قصد داریم دو کارت گرافیک GTX 1660 Ti و GTX 1060 را در مقابل یکدیگر قرار دهیم و بررسی کنیم که کدام یک از این دو پردازنده گرافیکی که ساختار متفاوتی نیز نسبت به یکدیگر دارند، برای تجربه عناوین محبوبمان با رزولوشن 1080p، مناسب تر هستند. با وینفون همراه باشید تا نبرد یکی از محبوب ترین پردازندههای گرافیکی تاریخ با کارت گرافیک ناخلف (!) انویدیا که ساختار Turing دارد را آغاز کنیم.
شرکت انویدیا مدتی پیش، نسل جدید پردازندههای گرافیکی خود را معرفی کرد که با پسوند RTX شناخته میشوند و دارای ساختار و ویژگیهای جدیدی هستند. با معرفی این نسل جدید از پردازندههای گرافیکی، بسیاری از بازیبازان بر سر دوراهی حفظ کارت GTX خود یا خرید کارت جدید RTX قرار گرفتند اما یک مشکل بزرگ در برخورد با کارتهای جدید، قیمت بالای آنها است! این پردازندههای گرافیکی با ساختار و ویژگیهای پیشرفته (مانند پشتیبانی از Ray Tracing و Deep Learning Super Sampling)ای که دارند، بهای خود را حسابی بالا بردهاند و حالا شاید بسیاری از بازیبازان به این فکر کنند که آیا نمیتوان با قیمت کمتر، یک پردازنده گرافیکی با ساختار Turing خریداری کرد؟ این جا است که کارت GTX 1660 TI وارد عمل میشود؛ درست است که این GPU به طور خاص یک RT نیست و شامل هستههای Tensor نمیشود اما بسیاری از ویژگیهای کارتهای نسل جدید انویدیا را در خود دارد و مقایسه توان و قابلیتهای این پردازنده گرافیکی با قیمت کمتر آن نسبت به کارتهای رده بالاتر، یک فرمول موفق و یک برگ برنده را برای تولید کننده و بازیباز به ارمغان میآورد. کارت گرافیک GTX 1660 Ti هماکنون با قیمت 280 دلار به فروش میرود که کمی گران تر از رقیب خود (در این مطلب) در هنگام عرضه است. کارت GTX 1060 در زمان عرضه، 250 دلار قیمت داشت و هماکنون با کاهش قیمتی که تجربه کرده، میتوان آن را با 200 دلار نیز خریداری کرد؛ بنابراین بین این دو کارت در زمان کنونی، حدود 80 دلار تفاوت قیمت وجود دارد اما در آن طرف، ساختار Turing و نوین انویدیا خودنمایی میکند و به همین دلیل است که به این نبرد، یک «نبرد نابرابر اما منصفانه» میگوییم! خرید کدام یک از این پردازندههای گرافیکی برای تجربه بازیها با رزولوشن 1080p به صرفهتر و هوشمندانه تر است و اگر رزولوشن را تا مرز 1440p بالا ببریم چطور؟
در این مطلب قرار نیست برای مقایسه دو پردازنده گرافیکی GTX 1660 Ti و GTX 1060 به بیان ویژگیها و مقایسهای گنگ و پیچیده بپردازیم و خیلی سریع قصد داریم تا به سراغ بنچمارکهای تهیه شده به وسیله منبع تحلیلی دیجیتال فاندری (Digital Foundry) برویم تا ببینیم که میتوانیم شما را به جایگزین کردن یک کارت سری 9 با سری 7 متقاعد کنیم یا خیر؟ اما پیش از این که به سراغ بنچمارک ها و تستهای جالب برویم و نبرد رسمی بین این دو کارت انویدیا را آغاز کنیم، اجازه دهید یک سری توضحات لازم و مقدماتی را ارایه نماییم.

ذکر نکات مقدماتی و پایه، پیش از مقایسه و تست مستقیم دو کارت GTX 1660 Ti و GTX 1060 که شامل خانواده پاسکال میشود، ضروری است. همان طور که پیشتر گفتیم، پردازنده گرافیکی GTX 1660 Ti با وجود دارا بودن ساختار Turing، برخی از ویژگیهای مهم کارتهای نسل جدید شرکت انویدیا را با خود به همراه ندارد که قطعا پردازش Real Time فناوری Ray Tracing و البته قابلیت DLSS از مهمترین آنها به شمار میروند. پیش از این در مورد فناوری Ray Tracing و پردازش ریل تایم آن در بازیهای ویدیویی به کمک کارتهای نسل جدید انویدیا، صحبت کرده بودیم و توضیح فناوری Deep Learning Super Sampling نیز یک مقاله و مطلب جداگانه میطلبد و در این حوصله این مطلب نمیگنجد. با این حال، کارت GTX 1660 Ti از ساختار Turing بهره میبرد و همین باعث میشود تا بدون استفاده از هستههای خاص و جدید انویدیا، یک سری ویژگی جالب را دریافت کنیم. یکی از ویژگیهای جالب پردازنده گرافیکی GTX 1660 Ti، نرخ متغیر یا پویای Shading است؛ یک تکنیک جدید که جزئیات موجود در صفحه و در مناطقی که بازیباز کمتر به آن ها توجه میکند (یا به آسانی دیده نمیشوند) را کاهش میدهد و همین موضوع باعث میشود تا با بهینه سازی بیشتری طرف باشیم، Headroom پردازشی بیشتری برای پردازنده گرافیکی آزاد شود و در آخر، پرفورمنس یا عملکرد بهتری را تحویل بگیریم. البته ذکر این نکته لازم است که سازندگان و توسعه دهندگان برای بهره بردن از این ویژگی، باید آن را در نظر بگیرند و پشتیبانی از آن را درون بازیهای خود، در دستور کار قرار دهند. اولین عنوانی که از این ویژگی جالب کارتهای جدید انویدیا استفاده کرد، بازی Wolfenstein 2: The New Colossus بود که در بهترین حالت، شاهد افزایش عملکرد بازی تا 15 فریم بر ثانیه بودیم.
یکی دیگر از ویژگیهای جالب کارت GTX 1660 Ti، اینکودر NVENC پیشرفته و ارتقا یافته است که بیش از کارت قدیمی (GTX 1060)، برروی CPU تاثیر میگذارد و از Codecهای ویدیوی بیشتری برای استریم کردن یا ضبط کردن از روی گیمپلی، پشتیبانی میکند. غافلگیر کننده و عجیب نیست اگر بگوییم که ویژگیهای قدیمی کارتهای انویدیا، حالا در GTX 1660 Ti نیز گنجانده شدهاند. به عنوان مثال، پشتیبانی از نمایشگرهای G-Sync و همچنین نمایشگرهای FreeSync (با استفاده از یک بهروزرسانی که هر دو کارت را مجهز میکند) همچنان در دستور کار قرار دارد و علاوه بر این، شما از طریق کنترل پنل انویدیا یا GeForce Experience، میتوانید گزینهها و انتخابهایی را برای بازی به صورت چند نمایشگر (Multi Display)، استریم برروی دستگاههای اندرویدی و… را داشته باشید که همه از ویژگیهای ثابت و معمولی کارتهای انویدیا به شمار میروند.

در ادامه مطلب قصد داریم تا به صورت مستقیم به سراغ بنچمارک و تست کارتهای مورد نظرمان برویم و قطعا هر دو پردازنده گرافیکی GTX 1660 Ti و GTX 1060 با پرتقاضا ترین و جدیدترین بازیها آزمایش خواهند شد. توجه داشته باشید که در این آزمایش، بازیها را تنها با رزولوشن 1080p و 1440p اجرا میکنیم، چرا که نباید انتظار ارایه رزولوشن 4K را از این کارتها داشت (دستیابی به هر رزولوشنی ممکن است اما این کارتها قطعا برای تجربه همه عناوین با رزولوشن 4K طراحی و ساخته نشدهاند و بهترین عملکرد خود را با رزولوشن 1080p ارایه میدهند. کارت GTX 1660 Ti مورد نظر برای این مطلب، یک مدل تک فن PNY XLR8 است و در آن طرف، یک مدل پایه یا Founders Edition از GTX 1060 را در اختیار داریم. توجه داشته باشید که کارت GTX 1660 Ti XLR8 ما با یک اورکلاک نامحسوس و کوچک 45 مگاهرتزی در دسترس قرار دارد اما کارت قدیمی تر، با سرعت کلاک ثابت و استاندارد انویدیا مورد استفاده قرار میگیرد. از آن جایی که هیچ کارت رفرنسی برای GTX 1660 Ti وجود ندارد، انتخاب مدل تک فن PNY XLR8 میتواند بسیار منصفانه باشد و همچنین مدلهای اورکلاک شدهای برای هر دو کارت GTX 1660 Ti و GTX 1060 در بازار وجود دارند که هر کدام میتوانند عملکرد یا پرفورمنس متفاوتی را به شما بدهند. همچنین هر دو کارتی که مورد بررسی قرار میگیرند، 6 گیگابایت Vram دارند.
اما قطعا داشتن یک پردازنده گرافیکی تنها و بدون یک بیلد قدرتمند و مورد اطمینان، به درد ما نمیخورد! در بیلدی که قصد استفاده از آن را داریم، یک پردازنده مرکزی Core i7-8700K از شرکت اینتل (Intel) قرار گرفته که تا سرعت 4.7 گیگاهرتز برای هر هسته اورکلاک شده است که تا جای ممکن، محدودیتی از طرف CPU نداشته باشیم و تمام تمرکز تست و بنچمارک خود را برروی پردازندههای گرافیکی بگذاریم. علاوه بر این، از 16 گیگابایت RAM با مموری دو کاناله استفاده شده که با سرعت 3400 مگاهرتز کار میکند و در آخر، یک خنک کننده Corsair H100i liquid AiO و فضای ذخیره سازی SSD برای اجرای تمامی بازیها در اختیار داریم. این نکته بسیار واضح است در صورت استفاده از یک پردازنده قدیمی تر یا استفاده از یک هاردِ مکانیکی و قدیمی، ممکن است عملکرد بازیهای مختلف، تحت تاثیر قرار بگیرد. ما توصیه میکنیم که با استفاده از یک پردازنده Core i5 یا Core i7 جدید یا به دلخواه، یک پردازنده Ryzen 7، بیشترین بهره را از سیستم خود بگیرید و محدودیت CPU نداشته باشید. بیایید شروع کنیم!
Assassin’s Creed Odyssey
تست و آزمایش خود را با یکی از عناوین جدید و البته بسیار محبوب آغاز میکنیم. بازی Assassin’s Creed Odyssey که در سال 2018 منتشر شد، دنیای وسیع و با بافتهای پر جزئیاتی دارد که میتواند هر کارتی را تحت فشار قرار دهد! واضح است که با توجه به ویژگیهای نسل جدیدی که کارت GTX 1660 Ti دارد، میتواند بازی نقش آفرینی شرکت یوبیسافت را سریع تر اجرا نماید. در حالی که تمام گزینههای گرافیکی را روی درجه Ultra High قرار داده و از راهکار Anti Aliasing به صورت TAA استفاده میکنیم، کارت GTX 1660 Ti می تواند در بسیاری از مواقع در رزولوشن 1080p، به نرخ فریم 60 بر ثانیه دست پیدا کند و این در حالی است که GTX 1060 به سختی به 40 فریم بر ثانیه دست پیدا مییابد. زمانی که رزولوشن اجرایی را تا 2K یا 1440p بالا ببریم، کارت GTX 1660 Ti میتواند تا 40 فریم بر ثانیه را به ما تحویل دهد اما در طرف دیگر، کارت قدیمیتر به صورت متوسط به 30 فریم در ثانیه میرسد که ما را یاد نسخههای کنسول های میان نسلی بازی Assassin’s Creed Odyssey میاندازد (مخصوصا نسخه پلیاستیشن 4 پرو). به طور کلی، تفاوت میان عملکرد دو کارت در بازی Assassin’s Creed Odyssey با رزولوشن 1080p، مقدار 34 درصد است که بسیار قابل ملاحظه به نظر میرسد. این در حالی است که تفاوت پرفورمنس بین آنها در رزولوشن 1440p به 41 درصد نیز میرسد و این نشان میدهد که GTX 1660 Ti در رزولوشنهای بالاتر، موفق تر عمل میکند.

Assassin’s Creed Unity
بازی Assassin’s Creed Unity یک نسخه قدیمی تر از این سری محبوب و مشهور است که از نظر ساختار طراحی مرحله و جنبههای فنی، تفاوتهای بسیاری با دو نسخه آخر سری، یعنی بازیهای Assassin’s Creed Origins و Assassin’s Creed Odyssey دارد. با این که بازی Assassin’s Creed Unity در سال 2014 منتشر شده اما هنوز هم یکی از پرتقاضا ترین و سنگینترین بازی های موجود برای بحث بنچمارک محسوب میشود. در صورتی که تنظیمات گرافیکی بازی را روی Ultra High قرار دهیم و از FXAA (نه چیز سنگینتر!) استفاده نماییم، رسیدن به نرخ فریم 60 بر ثانیه با رزولوشن 1080p، کار سختی برای هر دو کارت مورد نظر ما به حساب نمیآید و حتی GTX 1660 Ti می تواند به نرخ فریم 80 بر ثانیه نیز دست پیدا کند. با این حال، زمانی که رزولوشن اجرایی را روی 1440p تنظیم میکنیم، حتی GTX 1660 Ti نیز نمیتواند به نرخ فریم 60 بر ثانیه دست پیدا کند و به بهینه سازی و کار نیاز دارد. در طرف دیگر، کارت GTX 1060 فاصله زیادی تا نرخ فریم 60 میگیرد و نشان میدهد که درخواست زیاد و نامنصفانهای را از او طلب میکنیم!
Battlefield 1
Battlefield 1 بازی محبوب و زیبایی بود که در سال 2016 منتشر شد و البته به دور از غوغا و شلوغ کاری نسخه جدیدتر، یعنی بازی Battlefield 5 (با پردازش ریل تایم Ray Tracing و مشکلات و حواشی و…)، یک عنوان بسیار بهینه و مطلوب را در دسترس بازیبازان قرار میداد. آن قدر برروی بازی Battlefield 1 بررسی فنی انجام شده که بدانیم این عنوان شوتر اول شخص استودیوی DICE، حساب زیادی روی Vram کارت گرافیک شما باز میکند و اگر رم کافی را در اختیار بازی قرار دهید، همه خوشحال خواهند بود! رم 6 گیگابایتی هر کدام از کارتهای GTX 1660 Ti و GTX 1060، این اجازه را به ما میدهد تا بازی را با رزولوشن 1440p (با هر دو کارت) با نرخ فریم 60 بر ثانیه تجربه کنیم و این عالی است! اگر به رزولوشن پایین تر قانع باشید، میتوانید بازی Battlefield 1 را با کارت GTX 1660 Ti تا نرخ فریم 122 فریم بر ثانیه نیز اجرا نمایید و با نمایشگر پیشرفته و 120 یا 144 هرتزی خود یک تجربه فوقالعاده را داشته باشید. این در حالی است که کارت GTX 1060 میتواند با همین رزولوشن، به نرخ فریم 87 بر ثانیه نیز دست پیدا کند که نتایج بسیار تاثیر گذار و مثبتی را به ما نشان میدهد. در این جا داشتن GTX 1660 Ti به ما برتری 40 درصدی، با هر رزولوشنی را میدهد.
Crysis 3
یک سال دیگر، یک نسل دیگر، یک کارت دیگر و یک Crysis دیگر که برای بنچمارکهای ما مورد استفاده قرار میگیرد. بازی Crysis 3 که به دست استودیوی کرایتک (Crytek) ساخته شده و در سال 2013 منتشر شده، آن قدر زیبا و از نظر بصری، جلوتر از زمان خود است که همیشه دوست داریم آن را با سخت افزارها و پردازندههای جدید تست کنیم و نتایج را مورد بررسی قرار دهیم. داستان در مورد نسخههای پیشین سری Crysis نیز به همین صورت بود و همیشه از آنها، تا سالها برای گرفتن بنچمارک استفاده میشد. نتایج در مورد بازی Crysis 3 نشان میدهد که از سال 2013 تا به حال، تنها پردازندههای گرافیکی نسل جدید توانسته اند تا به نوعی این عنوان را با رزولوشنهای بالاتر از 1080p رام کنند و به درستی تحت کنترل خود در بیاورند. با تنظیمات گرافیکی Very High، رزولوشن 1080p و SMAA T2X و با استفاده از کارت GTX 1660 Ti، میتوانیم به راحتی بازی Crysis 3 را با نرخ فریم 100 بر ثانیه یا حتی بیشتر اجرا نماییم و 30 درصد پرفورمنس بهتری نسبت به کارت GTX 1060 بگیریم که نتایج خوبی است. با بالا بردن رزولوشن تا 1440p، با کارت GTX 1660 Ti همچنان میتوانیم به نرخ فریم 60 بر ثانیه دست پیدا کنیم و جالب این جا است که GTX 1060 نیز خیلی جا نمیماند و میتواند بازی را با این رزولوشن، در حدود 50 فریم بر ثانیه به اجرا درآورد.
Far Cry 5
با این که بازی Far Cry 5 در سال گذشته منتشر شده و یک بازی جدید و با جلوههای بصری زیبا و بهروز به شمار میرود، اما یکی از کم تقاضاترین عناوین ما برای این بنچمارک است! کارت قدیمی GTX 1060 خیلی راحت میتواند بازی Far Cry 5 را با تنظیمات گرافیکی Ultra، راهکار کم تقاضای TAA و البته رزولوشن 1080p، با نرخ فریم 60 بر ثانیه اجرا کند و این در حالی است که کارت GTX 1660 Ti میتواند همین کار را به راحتی و با رزولوشن 1440p انجام دهد. به طور کلی، کارت جدید تر، 37 درصد برتری نسبت به کارت قدیمی به ما میدهد و میتواند خیلی با ثباتتر برروی نرخ فریم 60 بر ثانیه تمرکز کند.
Ghost Recon Wildlands
هر چقدر از کم تقاضا بودن بازی Far Cry 5 صحبت کنیم و با پردازندههای خود به راحتی از پس اجرای آن بربیاییم، بازی دیگر شرکت یوبیسافت، یعنی عنوان Ghost Recon Wildlands که در سال 2017 نیز منتشر شده، خلاف این موضوع را ثابت میکند! استفاده از تنظیمات گرافیکی Ultra در بازی Ghost Recon Wildlands، یک نوع انتخاب برای شکنجه به شمار میرود و گویی این سطح تنظیمات طراحی شدهاند تا GPU شما را از وسط به دو نیم تقسیم کنند! هیچ کدام از کارتهای GTX 1060 و GTX 1660 Ti نتوانستند در بنچمارک ما، حتی با رزولوشن 1080p به نرخ فریم 60 بر ثانیه دست پیدا کنند و رزولوشن 1440p نیز مساوی با نرخ فریم نزدیک به 30 است. با این حال، در مورد این بازی نیز کارت جدید تر، حدود 33 درصد برتری نسبت به کارت قدیمی به ما میدهد.
Shadow of the Tomb Raider
بازی Shadow of the Tomb Raider یکی از بهترین عناوینی است که میتوان برای بنچمارک و تست انتخاب کرد. این بازی طیف وسیعی از تنظیمات فنی و بصری را در اختیار ما قرار میدهد و علاوه بر این، بخش بنچمارک آن نسبت به نسخه قبلی، یعنی Rise of the Tomb Raider، بیشتر به گیمپلی اصلی بازی نزدیک است و نتایج واقعی تری را به ما تحویل میدهد. با این حال و با تمام بهینه سازیهایی که سازندگان در مورد بازی Shadow of the Tomb Raider انجام دادهاند، این عنوان خیلی راحت می تواند کارتهای مورد نظر ما را به چالش بکشد. در تست دو کارت بر سر بازی Shadow of the Tomb Raider با تظیمات گرافیکی Highest و TAA، مشاهده میکنیم که کارت GTX 1660 Ti در رزولوشن 1080p، مقدار قابل توجه 47 درصد نسبت به کارت قدیمیتر به ما برتری میدهد. با این حال، زمانی که رزولوشن را تا 1440p بالا میبریم، این برتری به حدود 30 درصد میرسد و هر دو کارت به صورت میانگین، به نرخ فریم پایین تر از 60 بر ثانیه رضایت می دهند.
The Witcher 3
عنوان آخری که در این مطلب و در تست ما مورد استفاده قرار میگیرد، The Witcher 3 نام دارد؛ یک بازی نقش آفرینی فوقالعاده که در سال 2015 منتشر شده اما همچنان میتواند GPUهای بسیاری را تحت فشار قرار دهد. با این که جست و جو در محیط ها و مناطق بایر و خارج از شهر کار را برای پردازندههای گرافیکی ما راحت میکنند اما زمانی که به شهر های پرجزئیات و سنگین بازی وارد میشویم، نرخ فریم همیشه میتواند دستخوش تغییر شود. با رزولوشن 1080p، تنظیمات گرافیکی Ultra و Post AA و البته بدون استفاده از افکت پرتقاضا و مجازات کننده Nvidia Hairworks، حتی کارت GTX 1060 محبوب نیز میتواند به صورت میانگین به نرخ فریم 60 بر ثانیه دست یابد اما GTX 1660 Ti یکبار دیگر صحنه را میدزدد و با دادن برتری 40 تا 45 درصدی به بازیبازان، ارزشهای خود را ثابت میکند. این کارت جدید حتی با رزولوشن 1440p نیز میتواند به صورت میانگین بازی The Witcher 3 را با نرخ فریم 60 بر ثانیه یا حتی بیشتر اجرا نماید.
نتایج به دست آمده از بنچمارکها را مشاهده کردیم و با دیدن تمام جوانب، شاید باز هم کمی سخت باشد که از میان GTX 1660 Ti و GTX 1060، یکی را به عنوان پردازنده گرافیکی برتر معرفی نماییم. GTX 1060 یک کارت گرافیک به شدت محبوب است که شاید صاحبان آن، خیلی میل به تغییر و جایگزین کردناش نداشته باشند اما قطعا میتوان برای بازیبازانی که قصد دارند تا بیلد کاملا جدیدی را جمع آوری و تهیه کنند، کارت GTX 1660 Ti را پیشنهاد کرد. این کارت با ساختار Turing و هستههای سریع خود، مادامی که به رزولوشن 1080p یا حتی 1440p راضی باشید، میتواند به راحتی از پس تمام بازیهای پرتقاضا و سنگینِ روز بربیاید و مهم تر از همه این که قیمت بسیار به صرفه و مناسبی دارد. در آخر اما قصد داریم تا یکی از بازیهای بالا (بازی Assassin’s Creed Unity) را در مقایسه کلیتر و جامع تری بررسی نماییم. برای این بررسی از یک رنج وسیع از کارتهای گرافیک شرکت انویدیا، با ساختارهای قدیمی تر Kepler و Maxwell تا ساختارها و معماریهای جدیدتر Pascal و Turing استفاده شده است که شما عزیزان میتوانید نتایج به دست آمده را در تصویر پایین مشاهده نمایید.

داشتن پرفورمنس یا عملکرد بهتر، قطعا خوب است اما در طرف دیگر، پول بیشتری را نیز از جیب شما بیرون میآورد! در مورد کارت GTX 1660 Ti، هماکنون مدلهای دستکاری شده زیادی از این پردازنده گرافیکی در بازار موجود نیست و مدل های معمولی نیز از قیمت 280 دلار شروع میشوند. با تمام این تفاسیر، مدلهای پریموم و ویژهای نیز از کارت GTX 1660 Ti در نظر گرفته شده و به فروش میروند که سرعت کلاک کارت را به صورت پیش فرض بالا بردهاند اما قیمت بالاتری نیز دارند. این مدلهای ویژه با این که پرفورمنس بهتری را برای شما به ارمغان میآورند، اما قیمتی بسیار نزدیک به قیمت کارت RTX 2060 دارند؛ کارتی که قدرت و سرعت نسبتا بیشتری نسبت به GTX 1660 Ti ارایه میکند. با در نظر گرفتن این نکته که حتی مدلهای پایه و معمولی کارتها هم شامل بوست و اورکلاک ریز و نامحسوسی میشوند، ما قطعا پیشنهاد میکنیم که به سراغ مدلهای پریموم یک کارت به مانند GTX 1660 Ti نروید و مدلهای معمولی را با قیمتی مناسب تهیه نمایید (مخصوصا اگر در کار اورکلاک کردن، سررشته دارید).
در مورد کارت GTX 1060 نیز حرف خاصی برای گفتن باقی نمیماند. محبوبیت بی نظیر و فوقالعاده این GPU بر کسی پوشیده نیست و قطعا همه از این کارت و قیمت کنونی آن که تقریبا 200 دلار برآورد میشود (ارزان ترین مدلها) راضی هستند. با این حال، سرعت بیشتر GTX 1660 Ti، افزایش عملکرد را نسبت به کارت قدیمی تر به خوبی به ما نشان داد و تفاوت قیمت تقریبا 80 دلاری، کاملا مناسب و معقول به نظر میرسد. باز هم اشاره میکنیم که GTX 1660 Ti میتواند به یک انتخاب عالی برای افرادی که قصد تهیه یک بیلد جدید دارند، تبدیل شود؛ این کارت با ساختار نوین انویدیا و هستههای سریع، شاید انتخاب خوبی برای رزولوشن 4K یا ویژگیهای پیشرفته مثل پردازش Real Time فناوری Ray Tracing نباشد اما قطعا یک انتخاب بی نظیر برای تجربه عناوین روز، با کیفیت و جلوههای بصری بالا و رزولوشن 1080p یا حتی 1440p به شمار میرود؛ مخصوصا با در نظر گرفتن قیمت آن!
حتما نظرات خوب و مفید خود در مورد این مطلب و به صورت کلی، پردازندههای گرافیکی و سخت افزار را با ما به اشتراک بگذارید.
- دوشنبه 16 اردیبهشت 1398 19:01
- بدون نظر
- اشکان عالیخانی
- _ایکس باکس و گیمینگ پنل جدید , _سخت افزار پنل جدید , بررسی , بررسی محصول , مقالات , نگاه نزدیک